Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
956 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-03-05 21:27 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8.047:621.3.029.63:519.8:634.233 (1) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95) |
Electrotehnică (1155) |
Cercetări operaționale (OR) teorii şi metode matematice (169) |
Fructe cu sâmbure. Drupe în general (207) |
SM ISO690:2012 LUPAŞCO, Andrei, DICUSAR, Galina, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, BOIŞTEAN, Olga. Modelulul matematic al procesului de uscare
combinat a fructelor de vişine cu utilizarea
microundelor in regim de oscilaţie. In: Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente, 2009, nr. 1, pp. 65-68. ISSN 1857-0437. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente | ||||||
Numărul 1 / 2009 / ISSN 1857-0437 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.8.047:621.3.029.63:519.8:634.233 | ||||||
Pag. 65-68 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrare se prezintă modelul matematic parametric liniar al procesului de uscare ai vişinelor din soiul Şpanca prin metoda combinată: convecţie şi curenţii de frecvenţă supraînaltă in regimul de oscilaţie. Pentru elaborarea modelului matematic parametric liniar al procesului de uscare combinat au fost folosite expresiile din toolboxul ”Identificarea sistemelor” ale programului Mathlab. Modelul matematic a fost stabilit de dependenţa duratei de uscare, în funcţie de temperatură, de
nivelul de utilizare a puterii a magnetronului şi de regimul de oscilaţie. |
||||||
|