Aplicarea fenomenului de cavitaţie în procesele tehnologice de prelucrare a produselor agroalimentare
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
855 0
SM ISO690:2012
LUŢA, I., DUMITRAŞ, Petru, GANEA, Grigore. Aplicarea fenomenului de cavitaţie în procesele tehnologice de prelucrare a produselor agroalimentare . In: Meridian Ingineresc, 2010, nr. 2, pp. 35-40. ISSN 1683-853X.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Meridian Ingineresc
Numărul 2 / 2010 / ISSN 1683-853X

Aplicarea fenomenului de cavitaţie în procesele tehnologice de prelucrare a produselor agroalimentare

Pag. 35-40

Luţa I.12, Dumitraş Petru21, Ganea Grigore21
 
1 Institutul de Fizică Aplicată al AŞM,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 9 octombrie 2013