Analiza gradului de competitivitate a producţiei vinicole moldoveneşti
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
870 3
Ultima descărcare din IBN:
2020-10-15 12:46
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
339.137.2:663.2(478) (1)
Probleme generale ale comerțului. Piața (820)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444)
SM ISO690:2012
CAZACU, Aurelia. Analiza gradului de competitivitate a producţiei vinicole moldoveneşti . In: Economie şi Sociologie, 2012, nr. 4, pp. 126-130. ISSN 1857-4130.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economie şi Sociologie
Numărul 4 / 2012 / ISSN 1857-4130

Analiza gradului de competitivitate a producţiei vinicole moldoveneşti
CZU: 339.137.2:663.2(478)

Pag. 126-130

Cazacu Aurelia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 17 decembrie 2013


Rezumat

Competitivitea produselor în mare măsură depinde de exploatarea şi oglindirea tehnologiilor moderne de producere, de activitatea de cercetare ştiinţifică, care asigură calitatea şi posibilitatea pătrunderii pe piaţa externă.

Products' competitiveness largely depends on reflection and usage of modern technologies of production, scientific research, which ensure quality and possibility of penetration on foreign markets.

Cuvinte-cheie
Competitivitatea, industria vinicolă, pieţe de desfacere,

produse autohtone.