Proiecul „Turkish and Moldovan Traditional Culinary Culture” implimentat cu success de către Institutul Patrimoniului Cultural în parteneriat cu Comisiile UNESCO din Republica Moldova și Turcia
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
127 2
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-19 18:24
SM ISO690:2012
GRĂDINARU, Natalia. Proiecul „Turkish and Moldovan Traditional Culinary Culture” implimentat cu success de către Institutul Patrimoniului Cultural în parteneriat cu Comisiile UNESCO din Republica Moldova și Turcia. In: Revista de Etnologie şi Culturologie, 2023, nr. 33, pp. 137-138. ISSN 1857-2049.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Etnologie şi Culturologie
Numărul 33 / 2023 / ISSN 1857-2049 /ISSNe 2537-6152

Proiecul „Turkish and Moldovan Traditional Culinary Culture” implimentat cu success de către Institutul Patrimoniului Cultural în parteneriat cu Comisiile UNESCO din Republica Moldova și Turcia


Pag. 137-138

Grădinaru Natalia
 
Institutul Patrimoniului Cultural
 
 
Disponibil în IBN: 4 septembrie 2023