Articolul precedent |
Articolul urmator |
128 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-26 19:38 |
SM ISO690:2012 ILI, Vasile, CRUCERESCU, Vladimir, ȘENDREA, Lilia, CEBOTARI, Corina, MACARI, Artur. Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 3-5. ISBN 978-9975-45-312-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor" Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013 | ||||||
|
||||||
Pag. 3-5 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Salamurile fermentate fac parte din categoria salamurilor de durată, prețioase prin valoarea sa nutritivă și caracteristici senzoriale. În lucrarea dată s-au studiat parametrii regimului de tratare termică a salamurilor crud zvîntare în climocamera Friulinox AS EN2. S-a determinat evoluția pH-lui și a pierderilor în greutate a salamurilor pe parcursul procesului tehnologic. |
||||||
Cuvinte-cheie salam crud zvîntat, culturi starter, pierderi în masă |
||||||
|