Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
128 1
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-26 19:38
SM ISO690:2012
ILI, Vasile, CRUCERESCU, Vladimir, ȘENDREA, Lilia, CEBOTARI, Corina, MACARI, Artur. Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 3-5. ISBN 978-9975-45-312-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor"
Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013

Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte


Pag. 3-5

Ili Vasile, Crucerescu Vladimir, Șendrea Lilia, Cebotari Corina, Macari Artur
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 23 iunie 2023


Rezumat

Salamurile fermentate fac parte din categoria salamurilor de durată, prețioase prin valoarea sa nutritivă și caracteristici senzoriale. În lucrarea dată s-au studiat parametrii regimului de tratare termică a salamurilor crud zvîntare în climocamera Friulinox AS EN2. S-a determinat evoluția pH-lui și a pierderilor în greutate a salamurilor pe parcursul procesului tehnologic.

Cuvinte-cheie
salam crud zvîntat, culturi starter, pierderi în masă