Productivitatea şi calitatea tomatelor în dependenţă de metodele şi termenii aplicării îngrăşămintelor minerale
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
442 2
Ultima descărcare din IBN:
2022-11-02 15:39
SM ISO690:2012
BALAN, Mihail. Productivitatea şi calitatea tomatelor în dependenţă de metodele şi termenii aplicării îngrăşămintelor minerale. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 340-343. ISBN 978-9975-946-37-7 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Productivitatea şi calitatea tomatelor în dependenţă de metodele şi termenii aplicării îngrăşămintelor minerale


Pag. 340-343

Balan Mihail
 
Institutul Nistrean de Cercetări Ştiinţifice în domeniul Agriculturii din Tiraspol
 
 
Disponibil în IBN: 16 octombrie 2020


Rezumat

The essential increase in productivity a tomato occurs at local entering N20-60 before crop. Quality of fruits of a tomato in the greater degree was defined by conditions of year, than dozes, terms and methods of entering of fertilizers.

Cuvinte-cheie
tomate, Îngrăşăminte minerale, productivitate, calitate, Metode şi termeni de fertilizare