Opţiune alternativă de valorificare a strugurilor de selecţie autohtonă
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
596 7
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-07 11:50
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.85:631.527(4789) (1)
Viticultură. Viță de vie. Vii (630)
Lucrări agricole (1234)
SM ISO690:2012
LAZARIUC, Andrei, GOLUBI, Roman, NEZALIZOVA, Irina. Opţiune alternativă de valorificare a strugurilor de selecţie autohtonă. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2014, nr. 5(53), pp. 22-23. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 5(53) / 2014 / ISSN 1857-3142

Opţiune alternativă de valorificare a strugurilor de selecţie autohtonă

CZU: 634.85:631.527(4789)

Pag. 22-23

Lazariuc Andrei, Golubi Roman, Nezalizova Irina
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 6 aprilie 2020


Rezumat

To promote vine varieties by local selection, were made researches in order to achieve an alternative option of use for grapes, we tried to produce non-alcoholic products. In the early stage of maturation, were harvested grape varieties Riton, Muscat Ialoveni, Legend and Negru de Ialoveni, preparing juice samples.

Cuvinte-cheie
local varieties, agrobiology, juices