IBN
Закрыть

42Publicaţii

306Descărcări

18088Vizualizări

Scutaru Iurie
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(4)
Scopus Author ID
ORCiD
Google Scholar ID

Teze/Rezumate în culegeri - 15.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 1
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 1
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 1
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 11
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 10
  • 5.5.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 1
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 2

The efficiency of experimental activated charcoal of vegetable origin in improving the quality of wines
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona
Technical University of Moldova
Advanced materials to reduce the impact of toxic chemicals on the environment and health"
Ediția 1. 2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-62-559-3.
Disponibil online 23 September, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of experimental activated charcoal on the antioxidant potential and antioxidant stability of Feteasca neagra wine
Scutaru Iury , Sclifos Alexei , Arhip Vasile , Necula Larisa , Covaliuc Tatiana
Technical University of Moldova
Advanced materials to reduce the impact of toxic chemicals on the environment and health"
Ediția 1. 2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-62-559-3.
Disponibil online 24 September, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-183
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 8

Ecological potential of interspecific rhizogenic grapes varietes for production of biodrinks
Scutaru Iury1 , Arhip Vasile1 , Botnari V.2 , Alexandrov Eugeniu2
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-272
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the polyphenols potential from grape vinification residues of Rara Neagră and Malbec grapes varieties harvested from Purcari area
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Druţă Vadim
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-334
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oxidative-reducing processes in winemaking
Scutaru Iury , Sturza Rodica , Gherdelescu Lucia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-321
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pinking effect in white wines and its removal with experimental activated carbon AC-C
Scutaru Iury1 , Pușcă Ion2
1 Technical University of Moldova,
2 Purcari Wineries Group
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-255
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reduction of the impact of gray rot of cabernet-sauvignon and pinot gris grapes on the fermenting must with the help of active carbon AC-C
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-398
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Retention of wine pollutants on chemically modified clays with dendrimers
Hortolomeu Andreea1 , Mirila Diana-Carmen1 , Didi Mohamed Amine2 , Sturza Rodica3 , Scutaru Iury3 , Nistor Ileana-Denisa1
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau,
2 University of Belkaïd Abou Bekr Tlemcen,
3 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-359
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of experimental activated carbons on polyphenol oxidase activity in must and wine
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Moga Georgeta
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-262
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Treatment of red wines from local and european varieties with activated carbon: the impact on chromatic parameters
Scutaru Iury , Adomnița Mihai , Codrean (Sclifos) Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-292
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 10 of 10