Articolul precedent |
Articolul urmator |
611 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-18 09:14 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
636.086.34 (1) |
Zootehnie. Creșterea și înmulțirea animalelor. Creșterea vitelor, a șeptelului. Înmulțirea animalelor domestice (825) |
SM ISO690:2012 ЧОРНОЛАТА, Л., ГОРБАЧУК, Т.. Кормовая ценность протеина сои. In: Zootehnie şi Biotehnologii agricole : materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova , 25 septembrie 2018, Chișinău. Chişinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 52(2), pp. 319-324. ISBN 978-9975-64-302-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole Vol. 52(2), 2018 |
||||||
Simpozionul "Zootehnie şi Biotehnologii agricole " Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 636.086.34 | ||||||
Pag. 319-324 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Soybean seeds and the products of its processing are characterized as fodder raw materials for regulating the protein nutrition of animals. Their correct use is possible when taking into account the chemical composition and, first of all, the protein complex. The number of basic nutrients, namely, crude protein and fat depends on many factors, including climatic conditions. To ensure the protein nutrition of animals, the content and ratio of amino acids in the protein is important. And also data on the naturalness of these feeds, which is confirmed by the amount of protein and non-protein nitrogen, in its general content. |
||||||
Cuvinte-cheie soybean seeds, meal, cake, Protein, făt, amino acids, Nitrogen |
||||||
|