Кормовая ценность протеина сои
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
611 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-18 09:14
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
636.086.34 (1)
Zootehnie. Creșterea și înmulțirea animalelor. Creșterea vitelor, a șeptelului. Înmulțirea animalelor domestice (825)
SM ISO690:2012
ЧОРНОЛАТА, Л., ГОРБАЧУК, Т.. Кормовая ценность протеина сои. In: Zootehnie şi Biotehnologii agricole : materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova , 25 septembrie 2018, Chișinău. Chişinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 52(2), pp. 319-324. ISBN 978-9975-64-302-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi Biotehnologii agricole
Vol. 52(2), 2018
Simpozionul "Zootehnie şi Biotehnologii agricole "
Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2018

Кормовая ценность протеина сои

CZU: 636.086.34

Pag. 319-324

Чорнолата Л., Горбачук Т.
 
Институт кормов и сельского хозяйства Подолья НААН,
 
 
Disponibil în IBN: 24 februarie 2020


Rezumat

Soybean seeds and the products of its processing are characterized as fodder raw materials for regulating the protein nutrition of animals. Their correct use is possible when taking into account the chemical composition and, first of all, the protein complex. The number of basic nutrients, namely, crude protein and fat depends on many factors, including climatic conditions. To ensure the protein nutrition of animals, the content and ratio of amino acids in the protein is important. And also data on the naturalness of these feeds, which is confirmed by the amount of protein and non-protein nitrogen, in its general content.

Cuvinte-cheie
soybean seeds, meal, cake, Protein, făt, amino acids, Nitrogen