The relationship between the structure of pear fruits (Pyrus communis L.) and their quality
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
530 1
Ultima descărcare din IBN:
2020-07-23 21:06
SM ISO690:2012
MARINESKU, M., COLESNICOVA, Ludmila. The relationship between the structure of pear fruits (Pyrus communis L.) and their quality. In: Biotehnologii avansate – realizări şi perspective: Simpozionul ştiinţific naţional cu participare internaţională, Ed. 5, 21-22 octombrie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2019, Editia a V-a, p. 47. ISBN 978-9975-56-695-7. DOI: https://doi.org/10.53040/9789975566957.42
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Biotehnologii avansate – realizări şi perspective
Editia a V-a, 2019
Conferința "Biotehnologii avansate – realizări şi perspective"
5, Chișinău, Moldova, 21-22 octombrie 2019

The relationship between the structure of pear fruits (Pyrus communis L.) and their quality

DOI:https://doi.org/10.53040/9789975566957.42

Pag. 47-47

Marinesku M., Colesnicova Ludmila
 
Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection
 
 
Disponibil în IBN: 5 februarie 2020