Биотехнологические приёмы размножения ягодных культур
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
598 8
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-09 12:24
SM ISO690:2012
КОВАЛЕНКО, Г.. Биотехнологические приёмы размножения ягодных культур. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (1), pp. 197-199. ISBN 978-9975-64-191-3 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 24 (1), 2010
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor"
Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010

Биотехнологические приёмы размножения ягодных культур


Pag. 197-199

Коваленко Г.
 
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
 
 
Disponibil în IBN: 11 ianuarie 2020


Rezumat

As a result of using the method of biotechnology were propagated new cultivars of strawberries, gooseberries, black currants and raspberries. Optimal conditions for introduction in vitro, micropropagation, rootage of microplants have been chosen. Their activity development after increasing of light was estimated. Efficient adaptation of regeneratnts possibly in different season of the year ( the spring and the autumn).  

Cuvinte-cheie
explants sterilization, microclonal propagation, black currants, red raspberry, cultivars