Articolul precedent |
Articolul urmator |
633 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-07-28 15:58 |
SM ISO690:2012 GROSU, Ion. Elaborarea tehnicii şi vremii înfăptuirii răritului fructelor şi tăierilor în verde la soiul de piersic redhaven pentru sporirea calităţii producţiei. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 90-93. ISBN 978-9975-64-127-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor Vol. 16, 2008 |
||||||
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective" Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008 | ||||||
|
||||||
Pag. 90-93 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This article includes the results of years’ research works on the methods of green cutting and fruits timing applied on Redhaven-varieties of peach. As a result of the methods application was observed a strong influence on the fruit average mass, colour intensity and less on the tree crop. The fruit quality is strong influenced by the application of fruit timing and green cutting of peach tree with 15 days before cropping. |
||||||
Cuvinte-cheie Green cutting, Fruits timing, Schem of plantation, variety, peach, Average mass, Colour intensity, Fruit quality |
||||||
|