Elaborarea tehnicii şi vremii înfăptuirii răritului fructelor şi tăierilor în verde la soiul de piersic redhaven pentru sporirea calităţii producţiei
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
633 4
Ultima descărcare din IBN:
2022-07-28 15:58
SM ISO690:2012
GROSU, Ion. Elaborarea tehnicii şi vremii înfăptuirii răritului fructelor şi tăierilor în verde la soiul de piersic redhaven pentru sporirea calităţii producţiei. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 90-93. ISBN 978-9975-64-127-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor
Vol. 16, 2008
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective"
Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008

Elaborarea tehnicii şi vremii înfăptuirii răritului fructelor şi tăierilor în verde la soiul de piersic redhaven pentru sporirea calităţii producţiei


Pag. 90-93

Grosu Ion
 
Institutul de Pomicultură
 
 
Disponibil în IBN: 27 mai 2019


Rezumat

This article includes the results of years’ research works on the methods of green cutting and fruits timing applied on Redhaven-varieties of peach. As a result of the methods application was observed a strong influence on the fruit average mass, colour intensity and less on the tree crop. The fruit quality is strong influenced by the application of fruit timing and green cutting of peach tree with 15 days before cropping.

Cuvinte-cheie
Green cutting, Fruits timing, Schem of plantation, variety, peach, Average mass, Colour intensity, Fruit quality