Articolul precedent |
Articolul urmator |
520 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-11-16 14:50 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.8:632.532(470) (1) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (628) |
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977) |
SM ISO690:2012 ПОТАПЕНКО, А., ГАНИЧ, В.. Предупреждение поражения эпифитной микрофлорой винограда при длительном хранении. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2015, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 42 (2), pp. 174-178. ISBN 978-9975-64-273-6.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 42 (2), 2015 |
||||||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2015 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.8:632.532(470) | ||||||
Pag. 174-178 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Presents a description of the main epiphytic microflora common during long-term storage of grapes. Recommendations on application of physiologically active drug Suites, which improve the quality of grapes during storage. |
||||||
Cuvinte-cheie grapes, Storage, grey rot, talus, PAM Suites, Quality, Loss, saleable condition |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Potapenko, A.I.</dc:creator> <dc:creator>Ganici, V.A.</dc:creator> <dc:date>2015</dc:date> <dc:description xml:lang='en'><p>Presents a description of the main epiphytic microflora common during long-term storage of grapes. Recommendations on application of physiologically active drug Suites, which improve the quality of grapes during storage.</p></dc:description> <dc:source>Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor (Vol. 42 (2)) 174-178</dc:source> <dc:subject>grapes</dc:subject> <dc:subject>Storage</dc:subject> <dc:subject>grey rot</dc:subject> <dc:subject>talus</dc:subject> <dc:subject>PAM Suites</dc:subject> <dc:subject>Quality</dc:subject> <dc:subject>Loss</dc:subject> <dc:subject>saleable condition</dc:subject> <dc:title>Предупреждение поражения эпифитной микрофлорой винограда при длительном хранении</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>