Particularităţile tehnologiei băuturilor lactate netermizate combinate pe bază de iaurt şi lapte acru cu specificarea termenului de valabilitate
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
628 15
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-24 18:25
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637·146 (3)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
COEV, Ghenadii, NECRÎLOVA, Liudmila, MELEŞCO, Sofia, BOGDAN-GOLUBI, Nina. Particularităţile tehnologiei băuturilor lactate netermizate combinate pe bază de iaurt şi lapte acru cu specificarea termenului de valabilitate. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 402-405. ISBN 978-9975-64-246-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34, 2013
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Particularităţile tehnologiei băuturilor lactate netermizate combinate pe bază de iaurt şi lapte acru cu specificarea termenului de valabilitate

CZU: 637·146

Pag. 402-405

Coev Ghenadii, Necrîlova Liudmila, Meleşco Sofia, Bogdan-Golubi Nina
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară
 
 
Disponibil în IBN: 21 martie 2019


Rezumat

Was created samples of combines netermizate milk drinks, defined the basic technological parameters and validity. Yoghurt and sour milk was review at the possibility to getting milk drinks functional purpose.

Cuvinte-cheie
combines milk drinks, functional food, validity