Articolul precedent |
Articolul urmator |
628 15 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-24 18:25 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637·146 (3) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
SM ISO690:2012 COEV, Ghenadii, NECRÎLOVA, Liudmila, MELEŞCO, Sofia, BOGDAN-GOLUBI, Nina. Particularităţile tehnologiei băuturilor lactate netermizate combinate pe bază de iaurt şi lapte acru cu specificarea termenului de valabilitate. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 402-405. ISBN 978-9975-64-246-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 34, 2013 |
||||||
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii " Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 637·146 | ||||||
Pag. 402-405 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Was created samples of combines netermizate milk drinks, defined the basic technological parameters and validity. Yoghurt and sour milk was review at the possibility to getting milk drinks functional purpose. |
||||||
Cuvinte-cheie combines milk drinks, functional food, validity |
||||||
|