Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2021-09-19 20:36 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.12.04 (8) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (307) |
![]() СЛАВОВ, Владимир, ŞUBENKO, A., БИДЕНКО, В.. Факторы снижения качества мяса та мясных продуктов. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 371-375. ISBN 978-9975-64-246-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 34, 2013 |
||||||
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii " Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 637.12.04 | ||||||
Pag. 371-375 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Analysis of statistical data on the production of beef, pork ua herd size of cattle and pigs in farms of different ownership in Ukraine and Zhitomir region. To increase the number of cattle and pigs, to increase production of meat should be widely implemented innovative methods of herd reproduction and organization fattening. Particular attention should focus on energy saving technologies in forage production and animal welfare. |
||||||
Cuvinte-cheie Biotechnology, feed units, gennomodefitsirovannye, manufacturing, Saturated, transisomer, unsaturated |
||||||
|