Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-20 10:45 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
636.59.084.552 (1) |
Păsări domestice (184) |
![]() КРЕТОВ, А., СИДОРЕНКО, О.. Качество мяса перепелов при разных схемах фазового откорма. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 159-161. ISBN 978-9975-64-246-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 34, 2013 |
||||||
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii " Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 636.59.084.552 | ||||||
Pag. 159-161 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Developed scheme of phase fattening quail is beneficial technological expedient, since it is aimed at raise the meat quality of carcasses quail, improved diet and taste properties of quail - the accumulation of the protein and reduce fat deposits. |
||||||
Cuvinte-cheie Chemical composition, meat Japanese quail (Coturnix coturnix), tasting properties |
||||||
|