Analiza senzorială a proprietăților de textură la produsele alimentare ecologice din România
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
503 11
Ultima descărcare din IBN:
2023-05-18 14:56
SM ISO690:2012
LUCA, Loredana-Mariana. Analiza senzorială a proprietăților de textură la produsele alimentare ecologice din România. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VI, 15 iunie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei, 2017, Ediția 6, Vol.1, pp. 235-239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 6, Vol.1, 2017
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători"
Ediția VI, Chișinău, Moldova, 15 iunie 2017

Analiza senzorială a proprietăților de textură la produsele alimentare ecologice din România


Pag. 235-239

Luca Loredana-Mariana
 
Universitatea "Transilvania" din Braşov
 
 
Disponibil în IBN: 19 septembrie 2018