Bидовой состав возбудителей бактериозов лука
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
916 1
SM ISO690:2012
ЦЕРКОВНАЯ, Валентина. Bидовой состав возбудителей бактериозов лука. In: Mediul Ambiant , 2008, nr. 4(40), pp. 29-32. ISSN 1810-9551.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Mediul Ambiant
Numărul 4(40) / 2008 / ISSN 1810-9551

Bидовой состав возбудителей бактериозов лука

Pag. 29-32

Церковная Валентина
 
 
 
Disponibil în IBN: 16 decembrie 2013


Rezumat

Dintre bolile care afectează în iltimii ani culturile de ceapă cele mai frcvente sunt mucegaiurile de origine bacteriană şi fungică. În acest articol aducem rezultatele cercetărilor asupra proprietăţilor patogene, morfologice şi biochimice etc. ale bacteriilor patogene Pseudomonas alliicola, Еrwinia carotovora, Pantoea agglomerans, Pseudomonas syringae, Pseudomonas rwinia carotovora, Pseudomonas Fluorescens.

Last years plants of onion are affected by the bacterial diseases. On the basis of study of pathogenic, cultural-morphological, biochemical properties and fatty acid profiles of bacteria there are identified as Pseudomonas alliicola, Erwinia carotovora, Pantoea agglomerans, Pseudomonas rwinia carotovora, Pseudomonas syringae, Pseudomonas fluorescens.