Cercetarea procesului de pregătire a lotului pentru măcinare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
193 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.713 (1)
Tehnologia cerealelor. Morărit. Prelucrarea grânelor (6)
SM ISO690:2012
CRĂCIUN, Erich. Cercetarea procesului de pregătire a lotului pentru măcinare. In: Interuniversitaria, Ed. 19, 4 mai 2023, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2023, Ediția 19, Vol.2, pp. 134-141. ISBN 978-9975-50-303-7..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 19, Vol.2, 2023
Conferința "Interuniversitaria"
19, Bălți, Moldova, 4 mai 2023

Cercetarea procesului de pregătire a lotului pentru măcinare

CZU: 664.713

Pag. 134-141

Crăciun Erich
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 21 august 2023


Rezumat

To prepare batches of bread flour, it is necessary to have at the milling enterprise only batches of grains with enhanced quality parameters. In order to make rational use of all batches of grains, which differ in technological properties (quality) and are stored at the enterprise, the specialists of the enter-prise prepare a general batch of grains (wheat) for further milling. In this case, different methods are used to determine the composition and formulation of the mixture of wheat grains for milling into bread flour.

Cuvinte-cheie
batch of cereals, Mill, bread flour, calculation methods