Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
127 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-06 23:52
SM ISO690:2012
FEDAŞ, Vasile. Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității . In: Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană: Studii inter și pluridisciplinare, Ed. Editia a 5-a, 7-8 octombrie 2022, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: "Print-Caro" SRL, 2022, Ediția a 5-a, pp. 279-285. ISBN 978-9975-165-12-9..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană
Ediția a 5-a, 2022
Conferința "Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare"
Editia a 5-a, Chişinău, Moldova, 7-8 octombrie 2022

Semnificația calității grăsimilor consumate și a stimulării hipotermale în mecanisme antiinflamatoare și în prevenția obezității

The significance of the quality of consumed fats and hypothermal stimulation in anti-inflammatory mechanisms and in the prevention of obesity


Pag. 279-285

Fedaş Vasile
 
Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie
 
 
Disponibil în IBN: 16 iunie 2023


Rezumat

An overview analysis highlighting the possibilities of solving the problem of preventing the formation of an obeso- and diabetogenic environment, preventing inflammatory processes in adipose tissue, imbalance in the mechanisms of neuroendocrine interactions of relationships based on an integrated approach, characterized by a harmonious combination of individualized correction of the applied diet with hypothermic stimulation.