Industria de panificaţie – și indicii statistici în aplicare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
367 31
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-18 15:35
SM ISO690:2012
DUHLICHER, Aliona, FRĂSÂNEANU, Pantelemon, DUHLICHER, Grigore. Industria de panificaţie – și indicii statistici în aplicare. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Volumul II, pp. 21-25. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II, 2017
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017

Industria de panificaţie – și indicii statistici în aplicare


Pag. 21-25

Duhlicher Aliona, Frăsâneanu Pantelemon, Duhlicher Grigore
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2022


Rezumat

Una din ramurile strategice ale economiei naţionale a Republicii Moldova este industria de panificaţie. Pentru a asigura performanţe înalte în ramura dată, ca și în orice alt domeniu de activitate, este necesară o adaptare a acesteia la schimbările, ce au loc în cadrul mediului în care funcţionează. Pentru a putea asigura aceste nivele superbe, este nevoie de monitorizat şi efectuat un control permanent al activității date. Însă, pentru aceasta este important de cunoscut în esenţă profundă particularităţile domeniului de activitate, ca specificul, apartenenţa sa în cadrul economiei naţionale.

Cuvinte-cheie
industria, industria de panificaţie, Indici statistici, indicii prețurilor, Indicii volumului fizic, Indicii valorii producției, Fenomene şi procese, economie naţională, Ramuri strategice