Sistem de management al învățării, tendințe în e-learning
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
419 33
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-23 03:12
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
37.016:004+371.21 (3)
Fundamente ale educației. Teorie. Politică etc. (3934)
Știința și tehnologia calculatoarelor. Calculatoare. Procesarea datelor (4184)
SM ISO690:2012
PEGA, Ludmila, DUMBRĂVEANU, Roza. Sistem de management al învățării, tendințe în e-learning. In: Materialele Conferinței Republicane a Cadrelor Didactice: Managementul educaţional. Pedagogia școlii superioare, Ed. 5, 26-27 februarie 2022, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2022, Vol.6, pp. 124-129. ISBN 978-9975-76-382-0..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Materialele Conferinței Republicane a Cadrelor Didactice
Vol.6, 2022
Conferința "Materialele Conferinței Republicane a Cadrelor Didactice"
5, Chişinău, Moldova, 26-27 februarie 2022

Sistem de management al învățării, tendințe în e-learning

CZU: 37.016:004+371.21

Pag. 124-129

Pega Ludmila, Dumbrăveanu Roza
 
Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă“ din Chişinău
 
 
Disponibil în IBN: 6 aprilie 2022


Rezumat

Chiar înainte ca pandemia de COVID-19 să ne forțeze pe toți să trecem la noi moduri de lucru și de învățare, universitățile și companiile au recunoscut că instruirea tradițională în persoană nu este o modalitate scalabilă și rentabilă de a instrui oamenii. eLearning este modalitatea mai inteligentă, mai ușoară și mai flexibilă de a implica și de a sprijini atât lucrătorii de la distanță, cât și cei în persoană, aceleași concluzii au formulat și instituțiile educaționale Însă, obținerea unui program robust de eLearning de la zero, chear și în sistemul dvs. de management al învățării, poate fi o sarcină descurajantă. Cu atât mai mult când tu și echipa care o ai, sunteți începători în eLearning, de unde începeți? Din fericire, nu trebuie să fii un guru web sau un designer profesionist pentru a transforma instruirea sau documentele statice PowerPoint într-un eLearning frumos și captivant. Cu șabloane superbe, materiale stoc gratuite și webinarii live gratuite pentru a vă pune în funcțiune rapid. Cu atât mai mult că avem mai mulți profesorii universitari din Republica Moldova, care au o experianță în crearea de cursuri pe sisteme de management al învățării și universități care oferă formare pe această direcție. Formări care în program au detalii despre cum să creați cursuri captivante și eficiente pentru LMS-ul dv. cu aplicațiile și resursele preferate din instruire sau industrie.

Even before the COVID-19 pandemic forced we all to move to new ways of working and learning, universities and companies have recognized that traditional in-person training is not a scalable and cost-effective way to train people. eLearning is the smartest, easiest and most flexible way to involve and support both distance and in-person workers, the same conclusions have been made by educational institutions. And in your learning management system, it can be a daunting task. Especially when you and your team are new to eLearning, where do you start? Fortunately, you don't have to be a web guru or a professional designer to turn your PowerPoint training or static documents into a beautiful and engaging eLearning. With great templates, free stock materials and free live webinars to get you up and running fast. All the more so as we have more university professors from the Republic of Moldova, who have experience in creating courses on learning management systems and universities that offer training in this field. Trainings in the program with details on how to create exciting and effective courses for your LMS with your favorite training or industry applications and resources.

Cuvinte-cheie
eLearning, LMS, ontologii computerizate,

elearning, LMS, computer ontologies