Разработка способа получения экологически чистой продукции птицеводства при применении новых органических адсорбентов микотоксинов
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
231 0
SM ISO690:2012
КАПИТОНОВА, Е.. Разработка способа получения экологически чистой продукции птицеводства при применении новых органических адсорбентов микотоксинов. In: Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective: dedicata celei de-a 65-a aniversări de la fondarea Institutului științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, 30 septembrie - 1 octombrie 2021, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2021, pp. 322-327. ISBN 978-9975-56-911-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective 2021
Conferința "Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective"
Maximovca, Moldova, 30 septembrie - 1 octombrie 2021

Разработка способа получения экологически чистой продукции птицеводства при применении новых органических адсорбентов микотоксинов


Pag. 322-327

Капитонова Е.
 
УО «Витебская ордена «Знак Почета» государственная академия ветеринарной медицины»
 
 
Disponibil în IBN: 15 octombrie 2021


Rezumat

Ensuring the country’s food security is the main condition for preserving national security and sovereignty. It is possible to provide the population with a complete and available protein through the industrial production of broiler chicken meat. The introduction of feed additives mycotoxin adsorbents into the poultry diet for preventive purposes contributes to improving the sanitary quality and safety of animal food products. Based on the conducted research we found that the meat of broilers which were introduced our patented adsorbents “MeKaSorb” and “Belasorb” with mixed feed is of good quality and meets all the requirements of GOST 52469-2005, GOST 31470-2012, GOST 31962-2013, and also complies with the Technical regulations of the Customs Union 012/2011 “On food safety”.

Cuvinte-cheie
broiler chickens, adsorbents, toxic and biological assessment of meat, chemical composition of meat, calorie content