Articolul precedent |
Articolul urmator |
471 27 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-12 20:12 |
SM ISO690:2012 BEJENARI, Natalia. Aspecte ale alimentației și stării de nutriție ale studenților facultății medicină nr. 1, specialitatea medicină preventivă. In: Culegere de rezumate ştiinţifice ale studenţilor, rezidenţilor şi tinerilor cercetători, 16-18 octombrie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: CEP ”Medicina”, 2019, p. 57. ISBN 978-9975-82-148-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Culegere de rezumate ştiinţifice ale studenţilor, rezidenţilor şi tinerilor cercetători 2019 | ||||||
Conferința "Culegere de rezumate ştiinţifice ale studenţilor, rezidenţilor şi tinerilor cercetători" Chișinău, Moldova, 16-18 octombrie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 57-57 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Introducere. Încă din antichitate, medicul grec Hipocrate, care a trăit 90 ani, scria: „Cu cît ne hrănim mai mult şi mai bine, cu atît ne dărîmăm viaţa mai repede”. Sănătatea și durata vieții noastre sunt urmările alimentației din trecut si se poate afirma ca tonusul, forma, vitalitatea, eficiența, dinamismul, energia depind în mare măsură de modul în care ne alimentăm. Introduction. Ever since antiquity, the Greek physician Hippocrates, who lived for 90 years, wrote: ”The more we feed ourselves better and better, the deeper our lives are”. The health and lifespan of our lives are the consequences of past food, and we can say that tonus, shape, vitality, efficiency, dynamism, energy depend largely on how we feed ourselves. |
||||||
Cuvinte-cheie nutriţie, chestionar, particularităţi, Nutrition, questionnaires, particularities |
||||||
|