Articolul precedent |
Articolul urmator |
308 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-15 20:51 |
SM ISO690:2012 ЦЕРКОВНАЯ, Валентина. Видовой состав возбудителей бактериозов лука. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (3), pp. 378-381. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (3), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 378-381 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Last years plants of onion are affected by the bacterial diseases. On the basis of study of pathogenic, cultural-morphological, biochemical properties and fatty acid profiles of bacteria there are identified as Pseudomonas alliicola, Еrwinia carotovora, Pantoea agglomerans, Pseudomonas syringae, Pseudomonas fluorescens. |
||||||
Cuvinte-cheie лук, Бактериозы, Биохимические тесты, Жирнокислотный профиль, Видовой состав |
||||||
|