Видовой состав возбудителей бактериозов лука
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
308 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-15 20:51
SM ISO690:2012
ЦЕРКОВНАЯ, Валентина. Видовой состав возбудителей бактериозов лука. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (3), pp. 378-381. ISBN 978-9975-946-37-7 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (3), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Видовой состав возбудителей бактериозов лука


Pag. 378-381

Церковная Валентина
 
Приднестровский институт искусств, Тирасполь
 
 
Disponibil în IBN: 28 octombrie 2020


Rezumat

Last years plants of onion are affected by the bacterial diseases. On the basis of study of pathogenic, cultural-morphological, biochemical properties and fatty acid profiles of bacteria there are identified as Pseudomonas alliicola, Еrwinia carotovora, Pantoea agglomerans, Pseudomonas syringae, Pseudomonas fluorescens.

Cuvinte-cheie
лук, Бактериозы, Биохимические тесты, Жирнокислотный профиль, Видовой состав