Articolul precedent |
Articolul urmator |
378 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-08 17:51 |
SM ISO690:2012 CIOCÎRLAN, Nina. Yaconul - cultură nouă cu proprietăţi dietetice şi medicinale. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (3), pp. 174-177. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (3), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 174-177 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
A new crop Polymnia sonchifolia Poepp. et Endl. (yacon) introduced in R. Moldova represents an important sourse of oligofructans for diabetics and overweight people. Biochemical content of tuberous roots of yacon was tested. The study reflects the content of sugar substances of fresh tuberous roots and roots stored for six months in underground chambers. |
||||||
Cuvinte-cheie Polymnia sonchifolia Poepp. et Endl., sugar substances |
||||||
|