Studiu privind influenţa uscării convective asupra concentraţiei de riboflavine şi flavoproteine din ciupercile Pleurotus Ostreatus îmbogăţite cu Bor-Complex
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
400 4
Ultima descărcare din IBN:
2022-01-07 18:08
SM ISO690:2012
SĂVESCU, Petre, MARIA, Dinu, GIURGIULESCU, Liviu, BALA, Ionel. Studiu privind influenţa uscării convective asupra concentraţiei de riboflavine şi flavoproteine din ciupercile Pleurotus Ostreatus îmbogăţite cu Bor-Complex. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 383-387. ISBN 978-9975-946-37-7 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Studiu privind influenţa uscării convective asupra concentraţiei de riboflavine şi flavoproteine din ciupercile Pleurotus Ostreatus îmbogăţite cu Bor-Complex


Pag. 383-387

Săvescu Petre1, Maria Dinu1, Giurgiulescu Liviu1, Bala Ionel2
 
1 Universitatea din Craiova,
2 Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj
 
 
Disponibil în IBN: 16 octombrie 2020


Rezumat

The Pleurotus Ostreatus mushrooms are transformed in functional foods through add the solution of Boron Complex in the substrate.Our mission is to prove the mushrooms as functional foods properties in the case of convective dried. This work paper show the influence of convective dry across the riboflavins and flavoproteins concentration from Pleurotus – functional foods.

Cuvinte-cheie
Pleurotus ostreatus, aliment funcţional, uscare convectivă, bor, potasiu