Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-07 18:08 |
![]() SĂVESCU, Petre, MARIA, Dinu, GIURGIULESCU, Liviu, BALA, Ionel. Studiu privind influenţa uscării convective asupra concentraţiei de riboflavine şi flavoproteine din ciupercile Pleurotus Ostreatus îmbogăţite cu Bor-Complex. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 383-387. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (2), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 383-387 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
The Pleurotus Ostreatus mushrooms are transformed in functional foods through add the solution of Boron Complex in the substrate.Our mission is to prove the mushrooms as functional foods properties in the case of convective dried. This work paper show the influence of convective dry across the riboflavins and flavoproteins concentration from Pleurotus – functional foods. |
||||||
Cuvinte-cheie Pleurotus ostreatus, aliment funcţional, uscare convectivă, bor, potasiu |
||||||
|