Articolul precedent |
Articolul urmator |
483 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
631.563:634.11:635.62 (1) |
Lucrări agricole (1228) |
Cultura fructelor (1441) |
Plante de grădină. Grădinărit (696) |
SM ISO690:2012 КОЛЕСНИКОВА, Людмила, МАРИНЕСКУ, Марина. Анатомические изменения перикарпия плодов яблони сортотипа Голден Делишес при различных режимах хранения. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 5, 23-24 octombrie 2014, Chişinău. 2014, Ediția 5, pp. 60-64. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 5, 2014 |
||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor" 5, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
CZU: 631.563:634.11:635.62 | ||||||
Pag. 60-64 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The optimal ratio of oxygen and carbon dioxidefor varieties of Golden Delicious was selected based on the analysis of changes in anatomical and structural parameters of the apple fruit pericarp during storagein controlled atmosphere |
||||||
Cuvinte-cheie apple fruit, Long-term storage, pericarp, cuticle wax, controlled atmosphere, anatomical and structural parameters, intercellular spaces |
||||||
|