Articolul precedent |
Articolul urmator |
357 11 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-16 15:24 |
SM ISO690:2012 RADU, Daniela, ZDREMTEAN, Monica. Evaluarea stabilitatii microbiologice. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 335-338. ISBN 978-9975-946-31-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (1), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 335-338 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Apple purée’s thermal treatment, although a must for ensuring microbiological shelf stability of this product, could generate sensory quality problems like: browning, ring form oxidation, etc. That is why, the goal of this study is to evaluate and suggest proper thermal treatments, in order to ensure final product sterility without affecting its sensory qualities, both for purees with or without added sugar. |
||||||
Cuvinte-cheie thermal treatment, microbiological stability, browning, suggest, thermal treatments, sterility |
||||||
|