Evaluarea stabilitatii microbiologice
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
357 11
Ultima descărcare din IBN:
2022-01-16 15:24
SM ISO690:2012
RADU, Daniela, ZDREMTEAN, Monica. Evaluarea stabilitatii microbiologice. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 335-338. ISBN 978-9975-946-31-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (1), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Evaluarea stabilitatii microbiologice


Pag. 335-338

Radu Daniela, Zdremtean Monica
 
Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad
 
 
Disponibil în IBN: 9 iulie 2020


Rezumat

Apple purée’s thermal treatment, although a must for ensuring microbiological shelf stability of this product, could generate sensory quality problems like:  browning, ring form oxidation, etc. That is why, the goal of this study is to evaluate and suggest proper thermal treatments, in order to ensure final product sterility without affecting its sensory qualities, both for purees with or without added sugar.  

Cuvinte-cheie
thermal treatment, microbiological stability, browning, suggest, thermal treatments, sterility