IBN
Închide
Hristeva Olga
Cuvinte-cheie (5): white wine (1), bentonite (1), Protein content (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2016 - 1

The influence of enzyme preparations on the stability of white dry wines to protein and colloidal cases
Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Hristeva Olga, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Soldatenco (Grigorean) Olga, Adajuc Victoria
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-298
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1