20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
1 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 1. ![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-47 |
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43 |
Evaluation of quality parameters of bakery products enriched with sea buckthorn powder (Hippophae rhamnoides) ![]() |
![]() |
Technical University of Moldova |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-313 |