20.80009.5007.06 Intensificarea proceselor de transfer și procesare în câmpuri electrice, electromagnetice, cavitaționale; aplicativitatea
Conducătorul proiectului: Bologa Mircea
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Amino acid composition of protein mineral concentrates by electroactivation of whey |
Sprincean Cătălina |
Institute of Applied Physics |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-314 |
Wasteless whey processing: technological aspects |
Bologa M.1 , Vrabie Elvira1 , Paladii Irina1 , Stepurina Tatiana1 , Vrabie Valeria2 , Polikarpov Albert1 , Goncearuc Valeriu1 , Sprincean Cătălina1 |
1 Institute of Applied Physics, 2 Institute of Physiology and Sanocreatology |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-473 |