20.80009.0807.17 Educație pentru revitalizarea patrimoniului cultural național prin tehnologiile tradiționale de prelucrare utilizate în Republica Moldova în contextul multiculturalității, diversității și integrării europene
Conducătorul proiectului: Cazac-Scobioala Viorica
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor |
, Babcenco Coralia |
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-284 |
Studiul tradiţiilor de preparare a turtelor cu mac şi plachiei |
Coralia1 , Cazac Viorica2 |
1 Academia de Studii Economice din Moldova, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol. 3. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0. |
Disponibil online 3 May, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-368 |