Afișare rezultate
Modificarea valorii indicelui gluco-acid la fructele de măr în funcție de tehnologia de păstrare aplicată |
Nicuţa Alexandru |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(66) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 7 December, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-397 |
Adaptabilitatea soiurilor de măr la boli fungice și dereglări fiziologice în funcție de tehnologia de păstrare aplicată |
Nicuţa Alexandru, Bujoreanu Nicolae |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-353 |
1-2 of 2