Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "polyphenoloxidase"
Modificarea activităţii enzimei polifenoloxidaza în fructele de măr, în funcţie de tehnologia de păstrare aplicată |
Nicuţa Alexandru |
Metodologii contemporane de cercetare şi evaluare, |
2021. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-159-17-3. |
Disponibil online 25 April, 2022. Descarcări-17. Vizualizări-422 |
Modificarea conţinutului de substanţe fenolice şi activităţii enzimelor antioxidante în fructele de pere în funcţie de metoda de păstrare |
Popovici Ana, Jelev (Hadîrca) Natalia, Bujoreanu Nicolae |
Aspecte ameliorative în ameliorarea plantelor |
2018. Pașcani. . |
Disponibil online 3 February, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-619 |
1-2 of 2