IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "public use"
Influenţa aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor semiafumate realizate în reţeaua alimentaţiei publice
Morari-Pirlog Alisa
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-624
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul comparativ al calităţii sortimentelor de salamuri fierte la diferiti producători în zona de centru a R.Moldova
Morari-Pirlog Alisa
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-597
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul privind calitatea produselor din carne fiert-afumate la diferiti agenti economici in vederea orientarii si rentabilizarii productiei
Morari-Pirlog Alisa
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-36. Vizualizări-645
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3