Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "public use"
Influenţa aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor semiafumate realizate în reţeaua alimentaţiei publice |
Morari-Pirlog Alisa |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-624 |
Studiul comparativ al calităţii sortimentelor de salamuri fierte la diferiti producători în zona de centru a R.Moldova |
Morari-Pirlog Alisa |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-597 |
Studiul privind calitatea produselor din carne fiert-afumate la diferiti agenti economici in vederea orientarii si rentabilizarii productiei |
Morari-Pirlog Alisa |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-36. Vizualizări-645 |
1-3 of 3