............................................................................................................................................................................................................................
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
А | Б | В | Г | Д | Ж | З | И | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ю | Я |
............................................................................................................................................................................................................................
Centrul Naţional pentru Controlul Calităţii Băuturilor Alcoolice
Reviste/manifestări ştiinţifice | 03 |
Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice | 2/31/1 |
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 10 2 publicatii cu CZU (20%) 2 publicatii cu DOI (20%) | |
Dinamica publicării și indexării în IBN | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |
Autori unici pe ani | |
Numărul de articole descărcate pe ani | |
Numărul de articole accesate pe ani | |
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări | |
Identificatori | 3 ORCID (75%), 1 Google Scholar ID (25%), 3 Scopus Author ID (75%) |
Brevete | Tabel(1) |
H-index autori | |
Proiecte | Tabel(1) |
5. Publicaţii la manifestări din RM
5.3. Publicații la alte manifestări din RM - 4
2016 - 1 |
Determination of organic acids content in moldavian wine by HPLC |
Lazacovici Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 381-386. |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-483 |
2012 - 3 |
Comparison of two immobile phases used in HPLC analysis of organic acids in wine |
Sturza Rodica , Lazacovici Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 304-307. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-369 |
Identification of Botanical origin of sugar/ethanol in wine by application of nuclear magnetic resonance of deuterium |
Gorincioi Elena , Sturza Rodica , Barba Alic |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 354-354. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-574 |
The study of the phthalates removing process from alcoholic products |
Duka Gh. , Sturza Rodica , Lazakovich Dmitri |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 239-243. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-442 |