IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 4 / 2019  (1 din )1    
 2019  (1 din )1    
Nr. 4(43) 1
imagine

pISSN: 0145-8884
Journal of Food Biochemistry

Prezenta autorilor din străinătate  

Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus

123
1Cristea Elena
Scopus Author ID - 57159311100
2Ghendov-Moşanu Aliona A.Web of Science ResearcherID - R-7240-2018,
Scopus Author ID - 57195927211
3Jauregi Paula J.
Scopus Author ID - 6602823549
4Niculaua Marius
Scopus Author ID - 53880282500
5Patraș Antoanela
Scopus Author ID - 24476602200
6Sturza Rodica AlexandruWeb of Science ResearcherID - DYC-3224-2022,
Scopus Author ID - 55247976800

Autori cu ORCID

2019
Total autori6
cu ORCID5

Topul autorilor

Nr d/oNumele autoruluiNr articole
1 Cristea Elena 1
2 Sturza Rodica Alexandru1
3 Jauregi Paula J. 1
4 Niculaua Marius 1
5 Ghendov-Moşanu Aliona A.1
6 Patraș Antoanela 1
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole164701
Volume150313
Total2115013