Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2022-02-23 23:11 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.726(478) (2) |
Small fruits of shrubs and herbaceous plants. Berries (131) |
![]() DADU, Constantin, SAVA, Parascovia, DONEA, Victor, BUCAŢEL, Vasile, PARASCHIV, Gheorghe. Particularităti tehnologice în cultivarea agrișului. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2017, nr. 5-6(71-72), pp. 35-40. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.726(478) | ||||||
Pag. 35-40 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Lucrarea prezintă o analiză a cercetărilor științifice efectuate în perioada anilor 2000–2014, orientate spre dezvoltarea culturii agrișului ce scoate în evidență calitățile deosebite și sortimentul oportun, rezistență la boli și dăinători, care exclud aplicarea parțială sau totală a tratamentelor chimice, adaptivitatea la noile condiții pedoclimatice și care permit obținerea unor rezultate economice importante în condițiile Republicii Moldova. |
||||||
Cuvinte-cheie agriș, importanța culturii, substanţe nutritive, tehnologii de cultivare, Republica Moldova |
||||||
|