The technology of nonwaste processing of the whey
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
545 3
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-15 09:46
SM ISO690:2012
BOGDAN-GOLUBI, Nina, NECRÎLOVA, Liudmila, COEV, Ghenadii. The technology of nonwaste processing of the whey. In: Microbial Biotechnology, Ed. 2, 9-10 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie, 2014, Ediția 2, p. 102. ISBN 978-9975-4432-8-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Microbial Biotechnology
Ediția 2, 2014
Conferința "Microbial Biotechnology"
2, Chișinău, Moldova, 9-10 octombrie 2014

The technology of nonwaste processing of the whey


Pag. 102-102

Bogdan-Golubi Nina, Necrîlova Liudmila, Coev Ghenadii
 
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
 
 
Disponibil în IBN: 23 mai 2019