Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ȘTIRBAN, Ecaterina, CALMÂŞ, Valentina. Studierea sortimentului, metodelor de prelucrare și calitate amigdalelor. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 104-106. ISBN 978-9975-45-312-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor" Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013 | ||||||
|
||||||
Pag. 104-106 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Actualmente producția mondială de migdale este întodeauna în creștere datorită valorii alimentare bogate pe care le au aceste nuci. În Republica Moldova creșterea migdalului a început în anul 2006 cauza fiind cererea pe plan mondial a acestora. În magazinele din orașul Chișinău este prezent un sortiment restrîns de migdale, majoritatea fiind importate din alte țări. În urma examenului de laborator a indicilor organoleptici și fizico-chimici, s-a constatat că două din cele patru tipuri de migdale examinate nu corespund cerințelor standardului național. |
||||||
Cuvinte-cheie generalități despre migdale, principalele ţări producătoare de migdale, metode de prelucrare a migdalelor, sortimentul și indicii de calitate a migdalelor |
||||||
|