Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-11 16:36 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.2 (464) |
Wine. Winemaking. Oenology (449) |
![]() COCIORVA, Svetlana. Beneficiile vinului. In: Tezele celei de-a : 74-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, Ed. 74, 20 mai 2021, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară, 2021, pp. 26-27. ISBN 978-9975-64-320-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Tezele celei de-a 2021 | ||||||
Conferința "Conferinţa ştiinţifică a studenţilor" 74, Chişinău, Moldova, 20 mai 2021 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.2 | ||||||
Pag. 26-27 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Beneficiile vinului"> <meta name="citation_author" content="Cociorva Svetlana"> <meta name="citation_publication_date" content="2021"> <meta name="citation_collection_title" content="Tezele celei de-a "> <meta name="citation_firstpage" content="26"> <meta name="citation_lastpage" content="27"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/26-27_40.pdf">