Articolul precedent |
Articolul urmator |
461 13 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-20 16:51 |
SM ISO690:2012 LINDA, Liudmila, CARAGIA, Vavil, SARANDI, Tatiana, ODOBESCU, Ludmila, CARELINA, Marina. Proprietățile biometrice, fizico-chimice și tehnologii de prelucrare a leguminoaselor de selecție autohtonă. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 25-26 septembrie 2015, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2015, Ediția 1, pp. 68-72. ISBN 978-9975-3054-5-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 1, 2015 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 25-26 septembrie 2015 | ||||||
|
||||||
Pag. 68-72 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
It is well known prominent role of legumes in the human diet. According to the economic importance of legumes are second after cereals. The seeds of legumes are a component oldest in the rate of food all the time and almost worldwide. Legume seeds are rich in protein and simultaneously have a high content of starch, minerals (with a predominance of phosphorus and potassium), vitamins (especially B group and PP). |
||||||
Cuvinte-cheie Leguminous crops, vegetable protein, processing technology, canned nutritional value |
||||||
|