Articolul precedent |
Articolul urmator |
507 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-24 20:09 |
SM ISO690:2012 BOGDAN-GOLUBI, Nina. The potential of goat milk for new products. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 25-26 septembrie 2015, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2015, Ediția 1, pp. 45-47. ISBN 978-9975-3054-5-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 1, 2015 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 25-26 septembrie 2015 | ||||||
|
||||||
Pag. 45-47 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Capră a fost un animal recunoscut din toate timpurile şi laptele căreia posedă proprietăţii curative valoroase. Laptele de capră şi produsele lactate de capră prezintă calităţi nutritive excelente, valoare biologică sporita cu grad înalt de asimilare și joacă un rol important în alimentaţia populaţiei ţărilor în curs de dezvoltare. Laptele de capră comparativ cu laptele de vacă sau laptele de oaie are o compoziţie fracţionată a proteinelor mai omogenă, conţine mai mult azot deproteinezat, proteinele sunt de calitate mai bună şi practic nu produce reacţii alergice şi tulburări digestive. |
||||||
Cuvinte-cheie lapte de capră, bacterii lactice |
||||||
|