Aspecte inovative la fabricarea, păstrarea şi utilizarea în vinificaţie a mustului de struguri sulfitat-acidifiat
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
534 2
Ultima descărcare din IBN:
2020-10-01 19:34
SM ISO690:2012
PRIDA, Ion, IALOVAIA, Antonina, KRAJEVSKAIA, Alla, STURZA, Rodica. Aspecte inovative la fabricarea, păstrarea şi utilizarea în vinificaţie a mustului de struguri sulfitat-acidifiat. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2014, nr. 4(52), pp. 35-38. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 4(52) / 2014 / ISSN 1857-3142

Aspecte inovative la fabricarea, păstrarea şi utilizarea în vinificaţie a mustului de struguri sulfitat-acidifiat


Pag. 35-38

Prida Ion1, Ialovaia Antonina1, Krajevskaia Alla1, Sturza Rodica2
 
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 3 aprilie 2020