Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "dishes"
Contabilitatea costurilor aferente preparării bucatelor la cantinele din cadrul entităţilor agricole |
Bulgaru Veronica |
Contabilitatea |
2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-755-3. |
Disponibil online 31 December, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-282 |
Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare |
Adascalița (Crigan) Lucia, Cazac-Scobioala Viorica |
Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare |
Ediția 14. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-84-171-9.. |
Disponibil online 29 November, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-318 |
Baba neagră – conexiuni chimice, tehnologice și culturale |
Botnaraș Nina, Babcenco Coralia |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-153 |
1-3 of 3