IBN
Close

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-18(103) pentru indicele czu "637.5"
Организационно-технологические особенности производства мясопродукции в убойных цехах и их влияние на построение учета
CZU : 637.5.03(477)
Cuşnir V., Коцупатрый Михаил
Buletinul ştiinţific al Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Seria ”Științe economice”
Nr. 1(15) / 2016 / ISSN 1875-2723
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiu privind (in)adaptarea sectorului românesc de carne de porc la dezechilibrele pieței
CZU : 614.31:637.5.03+616-006-036.22
Chetroiu Rodica
Creşterea economică în condiţiile globalizării
Ediția 11, Vol.1. 2016. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-4453-9-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Problema rentabilității producției cărnii de porc în gospodăriile populației: rezultate și analize
CZU : 005.52:637.5
Baltag Grigore, Popescu Adrian
Economica
Nr. 2(100) / 2017 / ISSN 1810-9136
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evoluţia şi strategia de dezvoltare a producţiei avicole în Republica Moldova
CZU : 338.512:[637.4+637.54](478)
Pistol Zinaida
Economie şi Sociologie
Nr. 2 / 2013 / ISSN 1857-4130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ucraina: piaţa bovinelor şi a cărnii de vită
CZU : 339.13:637.5
Dobryanskaya Natalia, Popovici Vasile
Economie şi Sociologie
Nr. 2 / 2013 / ISSN 1857-4130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rolul şi importanţa produselor avicole în alimentaţia umană
CZU : 338.439.6:637.5
Vrancean Călin
Economie şi Sociologie
Nr. 1 / 2013 / ISSN 1857-4130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Estimarea dimensiunii şi norma sanitar-veterinară a cărnii de pasăre în Republica Moldova
CZU : 338.439.6:637.54(478)
Pistol Zinaida
Economie şi Sociologie
Nr. 3 / 2012 / ISSN 1857-4130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristicile de consum ale produselor din carne de marcă în Ungaria – abordarea din punct de vedere al lantului valoric
CZU : 338.439.5:637.5(439)
Szakacs Zsolt, Guth Laszlo, Vasa Laszlo
Economie şi Sociologie
Nr. 2 / 2012 / ISSN 1857-4130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consumer properties of natural semis from Musc duck meat
CZU : 637.521.42:664
Krishtafovich V., Krishtafovich D., Sharafutdinova D.
Journal of Research on Trade, Management and Economic Development
Nr. 1 / 2014 / ISSN 2345-1424 /ISSNe 2345-1483
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Calitatea mezelurilor și siguranța consumatorilor pe piața Republicii Moldova
CZU : 614.31:637.5.03+616-006-036.22
Gheorghița Larisa, Voinesco Diana
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetătoriSimpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediția.15, Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-881-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza comportamentului consumatorului de carne pe piaţa autohtonă
CZU : 366.1:637.5:339.3(478)
Grigoraş Maria
Studii Economice
Nr. 1 / 2015 / ISSN 1857-226X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa cărnii prelucrate asupra stării de sănătate a populaţiei
CZU : 614.31:637.5.03+616-006-036.22
Tutunaru Mariana, Opopol Nicolae, Dănilă Tatiana, Iziumov Nina, Bahnarel Ion
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Nr. 3(67) / 2016 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri
CZU : 637.52’6
Grumeza-Clefos Irina, Gudima Angela, Coev Ghenadii, Macari Artur
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ветеринарно-санитарная оценка продуктов забоя свиней при использовании комплекса дезинфицирующих средств
CZU : 637.564:637.095
Шкромада О.
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2016 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Variaţia compoziţiei chimice a cărnii de iepure de casă în funcţie de vârstă
CZU : 637.5’692.054
Mardari Tatiana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2015 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microflora carcaselor de bovine, ovine, porcine şi sensibilitatea ei faţă de unele antibiotice
CZU : 637.5+6+691:615.33
Antoci Ruslan, Starciuc Nicolae
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2014 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Creşterea producţiei de carne prin optimizarea masei corporale la sacrificarea suinelor
CZU : 637.5’64.05
Rotaru Ilie
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Calitatea cărnii şi grăsimii de porc în funcţie de genotip şi de masa corporală la sacrificarea animalelor
CZU : 637.5’62.05
Rotaru Ilie
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2013 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Relaţii dintre caracteristici ale ţesutului muscular scheletic şi calitatea cărnii de porc
CZU : 636.4:611.018.6+619:614.31:637.5.053
Brădăţan Gheorghe
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norme referenţiale utilizate pentru garantarea siguranţei alimentelor
CZU : 619:614.31:637.5(083.74)
Brădăţan Gheorghe, Enciu Valeriu
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 103