Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Apple polyphenols and their changes in the technological process |
Bolșaia Victoria , Carabulea Boris , Carabulea Vera |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 71-76. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Antioxidant treatment of apples at the drying process |
Bolșaia Victoria , Carabulea Boris , Carabulea Vera |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 66-70. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Extragerea colorantului roşu prin metoda enzimatică |
Carabulea Boris , Motriuc Svetlana , Carabulea Vera |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 73-76. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
Obţinerea colorantului roşu din tescovină de sfeclă |
Carabulea Boris , Motriuc Svetlana , Carabulea Vera |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 77-80. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
1-4 of 4