Cuvinte-cheie (9): organoleptic aspects (1), sourdough with spontaneous flora (1), boiling degree (1)
Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
Quality indexes of spontaneous flora sourdough of different flours |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Rubţov Svetlana , Bălan Iu. , Vidrașco Anna |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-695 |
Research of technological properties of corn groats |
Ţărnă Ruslan , Bernic Mircea , Bălan Iu. , Răducan M. , Melenciuc Mihail |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-1146 |
Uscarea rădăcinilor de păpădie în regim de oscilaţii cu utilizarea energiei microundelor |
Lupaşcu Andrei , Bernic Mircea , Rotari Elena , Bălan Iu. |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1 / 2013 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 4 December, 2013. Descarcări-3. Vizualizări-1221 |