Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 5
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Preparation of lactic acid from fermented whey |
Vutcariova Irina |
Institute of Applied Physics |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Ediția 9. 2018. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-944 |
Procesarea zerului concentrat prin electroliza |
Vutcariova Irina |
Institutul de Fizică Aplicată al AŞM |
Microelectronics and Computer Science |
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0. |
Disponibil online 2 November, 2017. Descarcări-5. Vizualizări-561 |
Studierea procesului de condensare a zerului |
Solonari Sergiu1 , Vutcariova Irina1 , Rusu Maria2 , Balan Gheorghe1 , Bologa Mircea1 |
1 Institutul de Fizică Aplicată al AŞM, 2 Institutul de Chimie al AŞM |
Microelectronics and Computer Science |
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0. |
Disponibil online 31 October, 2017. Descarcări-10. Vizualizări-901 |
Tratarea zerului concentrat prin electroliză |
Vutcariova Irina |
Institutul de Fizică Aplicată al AŞM |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 6, Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 19 September, 2018. Descarcări-4. Vizualizări-548 |
Improvement of alcoholic fermentation of the partial deproteinized whey |
Vutcariova Irina |
Institute of Applied Physics |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-528 |
Processing whey by vacuum evaporation |
Vutcariova Irina , Solonari Sergiu , Bologa M. |
Institute of Applied Physics |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-571 |
Improvement of electric process of lactic acid production |
Vutcariova Irina , Bologa M. , Solonari Sergiu |
Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-623 |
EMT 33 P Electrohydrodynamic technology of obtaining bioethanol from deproteinized whey |
Bologa M.1 , Maximuc Evghenii1 , Barba Alic2 , Gorincioi Elena2 , Vutcariova Irina1 |
1 Institute of Applied Physics, 2 Institute of Chemistry |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Editia 6. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-66-290-1. |
Disponibil online 27 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-705 |